Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te verbeteren Accepteren

Dé vereniging voor Young Professionals

Young PostNL is een netwerk van enthousiaste jonge medewerkers van PostNL die het leuk vinden om naast het werk met elkaar in contact te komen en interessante activiteiten te ondernemen. We richten ons op collega’s tot 35 jaar, maar ben jij de 35 gepasseerd en voel jij je nog steeds een jonge god of godin, schroom dan niet en meld je aan! Nieuwe enthousiaste mensen zijn altijd welkom bij Young PostNL! Ook als je via Calco werkzaam bent bij PostNL kan je lid worden! Stuur dan een mailtje naar young@postnl.nl om je aan te melden!

Word lid!

Een netwerk ook voor jou! Ben jij geïnteresseerd in Consultancy, Netwerken of Corporate & Social Responsibility, dan hebben wij interessante activiteiten voor jou. Kijk eens rond bij onze evenementen en vind iets wat echt bij jou past!

 

"Young Post NL is een gezellige club mensen en zorgt voor een leuke aanvulling op je dagelijkse interactie met collega's."


Bestuur

Young PostNL heeft vele actieve leden die deelnemen aan evenementen, workshops en activiteiten over thema’s als: Consultancy, Netwerken en Corporate & Social Responsibility.

 

Hein Huiting

Voorzitter
Hoofddorp
young@postnl.nl

Bjorn Wekking

Secretaris
Houten / Hoofddorp
young@postnl.nl

Isabelle Starren

Penningmeester
Utrecht
young@postnl.nl

Yvette Burger

Voorzitter CoCo
Den Haag
young@postnl.nl

Nicky van Oosterhout

Evenementen Coördinator
Amersfoort
young@postnl.nl

Communicatie Commissie

De Communicatie Commissie adviseert actieve leden in hun communicatieplannen rondom de activiteiten die ze organiseren. De ‘CoCo’ is daarnaast verantwoordelijk voor de flitsende nieuwsbrief en het beheer van de website. Daarnaast kent de commissie een rijke borrelcultuur. Heb je interesse om actief te worden? Laat het ons weten!

Ruud Rooijakkers

CoCo lid
Den Haag
young@postnl.nl

Merel Maandag

CoCo lid
Den Haag
young@postnl.nl

Lisanne Swennenhuis

CoCo lid
Den Haag
young@postnl.nl

Ruben Fuchs

CoCo lid
Den Haag
young@postnl.nl

Sander Thijssen

CoCo lid
Den Haag
young@postnl.nl

Lid worden van een commissie of ideeën voor een evenement?