Voel je één op de 1 PostNL borrel!

18 september 2019

Vanaf 1 oktober is het zover, dan zitten we allemaal samen in één gebouw! Dat is wel een borreltje waard! En daarom heb jij (als het goed is) van Bob van Ierland al een uitnodiging gekregen voor de 1 PostNL Borrel op 17 oktober. En ja, het gaat hier inderdaad om de borrel die voorheen de ‘Welcome to Den Haag borrel’ heette!

Eindelijk kan jij als Hoofddorper je nieuwe Haagse collega’s echt leren kennen. Zomaar een hele nieuwe kring van leuke collega’s erbij! En jij als Haagse rot ziet eindelijk wat we nu weer in huis hebben gehaald met die Hoofddorpers. In ieder geval een hoop gezelligheid!

Op 17 oktober vieren we dit alles dus met een borrel van 16:30 tot 19:30. Lekker dichtbij, want we borrelen in ons eigen bedrijfsrestaurant hier in de AA. Een hapje, drankje en een lekker deuntje is geregeld, breng jij gezelligheid mee?

Je kan je aanmelden via de mail die je ontvangen hebt. Voor vragen, stuur een mail naar theaateam@postnl.nl.

Voorafgaand aan de borrel zullen op het Demoplein (1e verdieping) de eindpresentaties van de IBO plaatsvinden. Daarbij ben je ook van harte welkom! Hierover ontvang je nog meer informatie.

We zien je op de 17e!

Terug naar het nieuws overzicht