Tijdens de vakantie werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Gratis E-book voor YPNL leden!

27 juli 2015

Remco Claassen opent nieuw seizoen bij 4Young People!

Zoals in de vorige Nieuwsbrief ook al stond vermeld kan je als lid van Young PostNL gratis trainingen volgen bij 4YoungPeople. Maar naast deze leerzame en leuke trainingen bieden zij nog meer interessants voor jonge talenten!

4YoungPeople opent het nieuwe seizoen met een bijzonder seminar. Op 1 september zal Remco Claassen een lezing geven over persoonlijk leiderschap en effectiviteit. Het belooft een lezing te worden met veel humor en enthousiasme waarin technieken worden uitgelegd die normaal gesproken niet voor iedereen zomaar toegankelijk zijn. De lezing zal plaatsvinden in Utrecht of Amsterdam. Geïnteresseerd? Klik voor meer informatie of kaartjes op deze link!

 

Ook tijdens de vakantie periode werken aan je persoonlijke ontwikkeling?

Behalve de trainingen en lezingen mogen wij ook nog een E-book weggeven aan onze leden namens 4YoungPeople. Dit leerzame E-book bevat de ’10 tips voor succesvol Communiceren’. 4YoungPeople_1920Het boek is erop gericht je te helpen om communicatie beter in te zetten in zowel je werkende leven als privé. Na het lezen van dit boek zal je niet alleen anderen beter begrijpen, maar ook meer inzichten hebben in je eigen wijze van communiceren en daardoor beter in staat zijn jezelf te ontwikkelen. Het boek gaat over zowel verbale als non-verbale communicatie. Via deze link kan je het E-book downloaden.

Voor meer informatie over wat 4YoungPeople te bieden heeft of om op te zoeken welke trainingen je kan volgen, ga naar www.4youngpeople.nl of klik op de link op de website van YoungPostNL.

560-373-remcoclaassen_image_by_facebookpageRemcoClaassen

 

Terug naar het nieuws overzicht