Terugblik Mudmasters 2017

12 juni 2017

 Terugblik Mudmasters 2017

Afgelopen zaterdag 10 juni was het tijd voor alweer de tweede editie van Mud Masters in Scheveningen, en door de samenwerking tussen de PV en Young PostNL was PostNL dit jaar wederom van de partij. Met meer dan 50 enthousiaste collega’s was er ook dit jaar weer een PostNL start vak. Het wit met oranje was goed vertegenwoordigd op het strand!

Dat sport verbroederd was goed te zien. Waar iemand niet over een hindernis kwam of er even doorheen zat was er direct een collega om te hulp te schieten of een pootje te geven. Al klauterend en tijgerend bewoog iedereen zich over het parcours, wat 5 of 10 kilometer lang was. Naast de stormbanen of touwladders was de immense glijbaan zeker het vermelden waard, en voor velen toch wel het hoogtepunt van de dag.

Door de vroege starttijd was rond 15.00 iedereen wel binnen, precies op tijd om nog een heerlijke dag op het strand mee te pakken. De zon begon volop te schijnen, de muziek ging net een tandje harder en het strand zat vol met vermoeide maar zeer voldane sportievelingen, die na een puike prestatie genoten van een hapje en een drankje.

Kortom een heerlijke dag, Mud Masters was een groot succes!

Klik voor meer foto’s hier

 

 

Terug naar het nieuws overzicht