Organisatie Talent Gezocht!

27 juli 2017

Organisatie Talent gezocht!

Voor diverse activiteiten zijn wij opzoek naar enthousiaste leden die het leuk vinden om iets te organiseren. Lees hieronder snel verder!

Rally 2017

Vanwege het grote succes vorig jaar willen we ook dit jaar weer een Rally (of een variant daarop) organiseren. Het idee is om dit in het najaar (november) te laten plaatsvinden. Mocht je het leuk vinden om dit te helpen organiseren, of meer informatie willen, laat het dan weten door een mailtje te sturen naar young@postnl.nl of neem contact op met Nicky van Oosterhout.

AYMM 2018 (Annual Young Management Meeting)

Uiteraard zal ook de AYMM weer onderdeel zijn van de evenementen kalender volgend jaar. De AYMM is 1 van de grootste evenementen die wij binnen YPNL organiseren, en zal plaatsvinden in januari 2018. Mocht je het leuk vinden om dit te helpen organiseren, of meer informatie willen, laat het dan weten door een mailtje te sturen naar young@postnl.nl of neem contact op met Nicky van Oosterhout.

Bestuur 2018

Het duurt nog even, maar ook het huidige YPNL bestuur zal volgend jaar vervangen worden. Mocht je hier interesse in hebben, of meer willen weten, neem dan gerust contact op met 1 van de bestuursleden. Voor de namen & functies, kijk hier.

Terug naar het nieuws overzicht