Ondanks drukke snelwegen een gave start van de Innovation Booster

4 november 2019

Files vanwege protesten houden 23 Young PostNL collega’s niet tegen om op 16 oktober bij het eerste deel van de Young PostNL Innovation Booster te zijn!

Dit jaar wordt voor het eerst de Innovation Booster georganiseerd. Een event bestaande uit twee middagen. Waarbij de deelnemers aan de gang gaan met vijf verschillende cases aangedragen vanuit EC en directie. Uitkomst zal een creatieve oplossing met uitgewerkt plan van aanpak zijn voor alle vijf de opdrachten.

Na de opening hebben opdrachtgevers vanuit verschillende hoeken van het bedrijf, van HR tot Online tot Sales, hun case toegelicht en het belang hiervan onderschreven bij de deelnemers. Na een korte energizer kreeg iedereen te horen op welke case zij hun creativiteit los mochten laten. Via allerlei creatieve opdrachten doken de teams in hun case en kwamen onder andere via een omgekeerde brainstorm uiteindelijk tot twee mogelijke oplossingsrichtingen voor hun case. Deze zijn aan het einde van de middag met veel enthousiasme gepresenteerd aan de gehele groep.

In de daarop volgende drie weken hebben de groepjes feedback kunnen ophalen bij hun opdrachtgever en eventuele aannames kunnen checken. Op 6 november is het tweede deel van de Innovation Booster, dan wordt één van de ideeën verder uitgewerkt. Met als eindproduct een presentatie van de oplossing en het realisatieplan aan de opdrachtgevers en een deel van de EC.

Wij zijn ontzettend benieuwd naar alle oplossingen en wensen de groepjes veel succes bij de tweede sessie!

Terug naar het nieuws overzicht