Nieuw bestuur is gestart!

8 januari 2019

Het is januari en dat betekent dat wij, Roald, Nikesh, Nadine, Nikita, Joost en Iris zijn gestart als het bestuur van YoungPostNL 2019! Je mag ons natuurlijk alles vragen, maar je kan ook dit bericht lezen en dan weet je alles wat je moet weten over ons en onze functies.

 

Roald Heetvelt – Voorzitter

Dit jaar heb ik de nobele taak het YPNL bestuur voor te zitten. YPNL is de afgelopen jaren sterk gegroeid in aantal leden en professionaliteit. Als voorzitter wil ik het beste uit alle bestuurders halen, om samen te zorgen dat deze stijgende lijn aangehouden wordt. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn bestuur YPNL naar een nog hoger niveau te tillen! Mocht jij ook nog ideeën hebben voor YPNL, schroom niet om even contact op te nemen.

 

Nadine Kost – Secretaris

Hi allemaal! Voor al je vragen rondom je lidmaatschap, inschrijvingen voor activiteiten of andere zaken kun je bij mij terecht! Ook zal ik als Secretaris zorgen dat jullie altijd op hoogte zijn van de nieuwste updates en activiteiten.
Naast deze functie in het YPNL-bestuur ben ik werkzaam als Business Development Manager bij de afdeling Consument.

 

Joost van der Meulen – Penningmeester

Benieuwd waar aan het einde van een zware maand jouw €4,50 heen gaat wat ingehouden wordt op je loonstrookje? Dat komt bij mij terecht! Die bijdrage zorgt ervoor dat wij samen met jou allemaal leuke activiteiten kunnen organiseren. Ik zorg ervoor dat er een balans is tussen de inkomsten en de uitgaven en dus dat jouw zuurverdiende geld juist besteed wordt, zodat wij als YPNL kunnen blijven genieten van leuke activiteiten.

 

Nikita Hendriks – Evenementencoördinator

En dan de leukste dingen die Young PostNL met zich meebrengt, de evenementen! Samen met Nikesh en eventcommissies zal ik ervoor zorgen dat jullie wederom niks tekort komen. We gaan een gevarieerd, wellicht ook leerzaam, maar vooral een mooi scala aan evenementen voor jullie neerzetten dit jaar. Heb jij een leuk idee? Of zou je het mooi vinden om een evenement te organiseren? Let me know ?

 

Nikesh Jaglal – Evenementencoördinator

YPNL heeft op verschillende momenten en locaties, binnen en buiten PostNL, diverse activiteiten. Samen met de andere evenementencoördinator Nikita ben ik verantwoordelijk voor deze activiteiten. Vaak organiseren we deze zelf, maar soms hebben we ook een commissie die verantwoordelijk is voor een activiteit of evenement. Heb jij een goed idee voor een evenement of activiteit, of wil je er zelf een organiseren, neem vooral even contact op!

 

Iris Jansen – Voorzitter CommunicatieCommissie

Alles wat je leest op deze website, elke poster die in de AA of in Hoofddorp hangt en de prachtige nieuwsbrieven die elke maand verstuurd worden, dat is allemaal het werk van de CoCo! Met 6 fantastische Young PostNL’ers mag ik jullie dit jaar voorzien van alle communicatie van Young PostNL, naast mijn functie als Digital Consultant bij IT Pakketten en Logistiek. Ik heb er enorm veel zin in en ik hoop veel van jullie te leren kennen!

Terug naar het nieuws overzicht