Najaarsprogramma van 4YoungPeople is bekend!

8 augustus 2018

Wist je dat YoungPostNL een samenwerking heeft met 4YoungPeople?

En dat het daardoor mogelijk wordt voor jou om gratis trainingen te volgen bij 4YoungPeople. Met een uitgebreid najaarsprogramma hoef jij je geen moment te vervelen tijdens de aankomende herfstmaanden.

Seminar 18 september
Als seizoensopener heeft 4YoungPeople gekozen voor een spetterend Seminar met sprekers als Teun de Nooijer en Rosanne Warmerdam over jouw topsportmentaliteit.

Workshopavond 2 oktober
Op deze eerste Workshopavond van het seizoen staan er 12 Workshops op het programma. Met een mix van nieuwe trainingen en bestaande toppers belooft het een succes te worden!

Masterclasses
De Masterclasses bestaan uit een reeks van 4 avonden waarin je verdiepend ingaat op een bepaald thema. De Masterclasses maken geen onderdeel uit van het aanbod van YoungPostNL en zijn dus op eigen kosten.

Kijk op de website van 4YoungPeople voor meer informatie en om je in te schrijven! Meld je aan met de kortingscode #youngpostnl2019.

Als je je hebt opgegeven maar je kan onverhoopt niet, zorg dan dat je een vervanger regelt, deze persoon kan dan in jouw plaats kosteloos deelnemen!

Terug naar het nieuws overzicht