Young PostNL presenteert met trots samenwerking met 4YoungPeople

24 april 2015

Young PostNL heeft een fantastisch nieuw initiatief: wij bieden betalende leden van Young PostNL de mogelijkheid om gratis trainingen te volgen bij 4YoungPeople!

Hoe kwam dit initiatief tot stand?

Voor de Conference op 30 april is 4YoungPeople betrokken bij het Job Crafting programma.mVia deze weg kwam het bestuur het aanbod aan trainingen en seminars van deze organisatie op het spoor. Nieuwsgierig als we zijn, gingen Luuk, Karen en Kim een zaterdag op proef bij de workshop ‘Presenteren als een TED spreker’.

Recatie van Kim: “De workshop bij 4YoungPeople was een geweldige ervaring! We waren het er allemaal over eens dat het echt verfrissend is om een dag aan de slag te gaan met andere young professionals, nieuwe verhalen te horen en jezelf uit te dagen om iets te doen wat je in je dagelijks werk misschien niet zo snel doet.”

De workshop is ons zo goed bevallen dat we dit ook graag mogelijk wilden maken voor alle leden van Young PostNL. De trainingen zijn daarom vanaf heden beschikbaar voor alle betalende leden van Young PostNL!

 

Hoe schrijf je je in voor een gratis training of workshop?

Als Young PostNL-er heb je kosteloos toegang tot 4YoungPeople workshops. Gebruik je PostNL e-mail adres bij inschrijving samen met couponcode #youngpostnl1503 en Young PostNL betaalt je ticket!

Nog geen lid, maar wel geïnteresseerd in de training? Meld je dan aan als lid bij Young PostNL!

 

Over 4YoungPeople

Aan het begin van je professionele carrière is het belangrijk te weten wie je bent, wat je wilt en waar je talenten liggen. Er wordt steeds vaker een beroep gedaan op je reflecterend vermogen en persoonlijke stevigheid. Stichting 4YoungPeople gelooft in de ontwikkeling van je eigen talenten. We willen jou stimuleren en inspireren ze te ontwikkelen en te ontdekken wat je nou écht wilt.

Daarom bieden wij laagdrempelig persoonlijke en professionele ontwikkeling voor studenten en jonge professionals t/m 35 jaar. Dit doen we door inspirerende workshops, seminars, masterclasses en schools te organiseren.

Meer informatie over het actuele aanbod vind je via http://www.4youngpeople.nl/

 


 

Terug naar het nieuws overzicht