JobSwop Young PostNL

10 juni 2015

Ben jij ook nieuwsgierig hoe andere bedrijven hun zaakjes geregeld hebben? Hoe het uitzicht is bij Randstad, Philips of misschien zelfs op Schiphol? Houd de website van YoungPostNL dan goed in de gaten!

 

Dit jaar organiseert YoungPostNL wederom de JobSwop. Wat is de JobSwop? Dit is een uitwisseling van leden van YoungPostNL met andere ‘Young’ organisaties van Nederlandse bedrijven. Dit geeft jou dé kans om bij een ander bedrijf achter de schermen mee te kunnen kijken. Samen met YoungSchiphol, YoungRandstad en YoungPhilips worden vier evenementen georganiseerd om te leren van elkaar, maar ook zeker om je netwerk weer eens uit te breiden.

 

Iedere Young organisatie richt een evenement in naar eigen inzicht. Wij kunnen nu al zeggen dat geen dag hetzelfde wordt. De evenementen zijn verspreid van augustus tot en met februari zodat iedereen een kans heeft er een mee te pakken.

 

Ben jij de bruggenbouwer die op zoek is naar een nieuwe samenwerking? Of weet jij nu al tien structurele verbeteringen die onze partners naar het volgende niveau brengen? Het eerste evenement wordt door YoungPostNL zelf georganiseerd en zal in augustus plaatsvinden. Als jouw lampje harder is gaan gloeien, zorg dan dat je de nieuwsbrief en de website in de gaten houdt en schrijf je in voor JobSwop 2015!

 

Jobswap 1

Terug naar het nieuws overzicht