Gezond de decembermaand in met 4YoungPeople

8 november 2015

4YoungPeople_1920 (4)

Ook richting het einde van het jaar organiseert 4YoungPeople nog een aantal interessante workshops die jij niet mag missen als lid van YoungPostNL. Zo wordt er in november een workshop georganiseerd die erbij kan helpen dat jij goed in je lijf zit met kerst en kan je in december een avondje voor jezelf nemen in Utrecht op de workshopavond waarbij je kan kiezen uit verschillende workshops.

December komt er weer aan. Een drukke maand die bij velen ook voor een groot deel in het teken staat van lekker eten. Om ervoor te zorgen dat je je niet aan elke taaitaai-pop of kerstkrans vergrijpt en bewuster met je voeding omgaat, organiseert 4YoungPeople op 28 november een workshop in Utrecht over gezonde voeding: ‘Goed in je lijf met kerst – slim en gezond boodschappen doen’.

Op 15 december organiseert 4YoungPeople een workshopavond onder de naam ‘Een avond voor jezelf!’. Een goede gelegenheid om even aan de KNJ-drukte te ontsnappen en bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling. Deze workshopavond vindt plaats in Utrecht en je kunt zelf kiezen welke workshop je wilt volgen. Je kan kiezen uit de volgende workshops:

 

Business Model You: Geef richting aan je loopbaan – Justin Junier

Ondernemend leren denken – Je eigen business model op een A4 – Inzicht in jezelf versus de arbeidsmarkt

 

Zet jezelf op de kaart! – Marc van Katwijk

Offline netwerken – Zichtbaar worden in je omgeving – Jouw unieke kracht

 

Held in elke situatie: door schermen je kracht ontdekken – Bert van Til en Maren Broekens

Handelen in stressvolle situaties – Jouw afweermechanisme -Durf jezelf te laten zien

 

Jouw innerlijke kracht: sterk door ontspanning – Karin Karis

Maak je hoofd stiller – Ontspanning vs spanning – Leer je lichaam kennen

 

Geïnteresseerd? Schrijf je in via de website www.4youngpeople.nl. Gebruik je PostNL e-mail adres bij inschrijving samen met couponcode #youngpostnl1503.

Terug naar het nieuws overzicht