Geef je op voor een bestuursjaar bij je favoriete vereniging!

3 oktober 2019

Ga jij met veel plezier naar alle Young PostNL activiteiten en denk je wel eens bij jezelf: ‘Dat lijkt me ook leuk om te organiseren’, ‘Ik heb zoveel toffe ideeën voor de website’ of ‘Ik zou dit veel beter kunnen’? Dan is een bestuursjaar wellicht iets voor jou! Lees hieronder welke functies er allemaal zijn!

Voorzitter

Young PostNL is een centraal netwerk voor meer dan 300 Young professionals waar jij als voorzitter de eindverantwoordelijke van bent. Als voorzitter zet jij de lijnen uit om de koers van Young post NL te bepalen. Je bent verantwoordelijk voor de start van jouw bestuur en het gedurende het jaar om deze groep in goede banen te leiden. Draag zorg voor de partners binnen en buiten  PostNL en start nieuwe samenwerkingen waar jij de kansen ziet! Vind jij dat het allemaal wel een stukje groter, gestroomlijnder of juist wat losser mag? Laat het maar zien!

Penningmeester

Vind jij het leuk om op financieel vlak mee te denken binnen een grote jongerenorganisatie? Vind jij het leuk om evenementen te organiseren? Wil jij tijdens de SKNJ het liefst nog een aantal begrotingen in de schoen? Krijg jij het warm van cijfers? Wil jij jouw Excelkennis opschroeven? Of wil je gewoon een ongelofelijk leuk jaar hebben met 5 anderen en je netwerk binnen PostNL uitbreiden? Wordt dan penningmeester van Young PostNL. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de budgetten van Young PostNL en denk je met alle evenementen mee hoe we zo veel mogelijk kunnen doen binnen het budget. Daarnaast stel je met de Kascommissie en de overige YPNL bestuursleden een jaarbegroting op en is er zo voldoende ruimte voor je eigen input.

Secretaris

Heb jij graag de touwtjes in handen en wil je graag van alles op de hoogte zijn? Solliciteer dan voor de functie van Secretaris in het YPNL bestuur! Je beheert het ledenbestand, bent het eerste aanspreekpunt voor onze leden en informeert ze over komende evenementen.

Evenementencoördinator

Er zijn maar liefst 2 evenementencoördinatoren en dat is niet zomaar. YPNL staat met het succes van haar evenementen. Je organiseert de events met in- en externe partijen waardoor je een groot netwerk opdoet. Ben jij in staat om deze te bedenken, te organiseren en daar ook nog van te genieten? Zorg jij ervoor dat alle leden zich vermaken bij een grote variatie en diversiteit aan events? Dan is de rol van evenementencoördinator perfect voor jou.

Voorzitter CommunicatieCommissie

Kan jij elke maand niet wachten tot de nieuwsbrief er weer is? Heb jij wel een miljoen ideeën voor de Young PostNL website en de Instagram? Of wil jij gewoon samen met 6 mensen mooie posters maken, leuke teksten schrijven en memorabele foto’s maken? Kies dan voor de functie van Voorzitter Communicatie Commissie! In deze functie ben jij de vertegenwoordiger van deze commissie in het YPNL bestuur. Jij bepaalt samen met het bestuur een strategie voor de communicatie en voert deze uit met de Communicatie Commissie. Lijkt het jou wat om verantwoordelijk te zijn voor alle communicatie vanuit YPNL? Geef je dan snel op voor het bestuur!

Ben jij enthousiast geworden? Geef je dan meteen op via young@postnl.nl! Wil je graag nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via email of direct met één van ons: Roald Heetvelt (Voorzitter), Joost van der Meulen (Penningmeester), Nadine Kost (Secretaris), Nikita Hendriks (Evenementencoördinator), Nikesh Jaglal (Evenementencoördinator) of Iris Jansen (Voorzitter CoCo).

 Terug naar het nieuws overzicht