YoungPostNL @ Mud Masters 2017 – Strand van Scheveningen

10 juni 2017

YoungPostNL @ Mud Masters 2017 – Strand van Scheveningen

Op 10 juni is het weer zover; een dagje buitenspelen voor gevorderde. Ook dit jaar hebben de PV PostNL en Young PostNL de handen ineengeslagen om er weer een fantastisch event van te maken. Je kan je nu inschrijven voor de 5 of 10 km. Aangezien de route van de 5 km die van de 10 km volgt zullen we allemaal tegelijk starten en het grootste deel samen kunnen lopen en klimmen en klauteren en kruipen en pootjes geven en muren bedwingen en tijgeren en noem het maar op….! De herinneringen van het apenkooien met gym komen weer terug! Samen met het mooie weer, de DJ, Foodtrucks en het publiek wordt het weer 1 groot feest!

Een lekker dagje uit voor collega’s en familie (inwonende gezinsleden krijgen ook korting!). Teamwork staat centraal en dat is ook de heersende sfeer van het hele evenement. Iedereen helpt elkaar en moedigt elkaar aan. De sportieve inspanning bepaal je dus helemaal zelf.

Er is voor PostNL een startgolf gereserveerd. Schrijf je snel in voor dit gezellige en spectaculaire evenement via: ‘Mud Master in spe’. De inschrijvingen sluiten op 19 mei en VOL = VOL.

Voor meer informatie kun je terecht bij YoungPostNL (young@postnl.nl) of via Cees (06- 23 36 62 80) van de PV.

We zien je daar!

Terug naar het evenementen overzicht

Inschrijven

  • Strand Scheveningen
  • Geschikt voor introducé
  • 10 juni 2017 00:00
  • Gratis

Dit evenement is vol