Rally YoungPostNL

4 november 2016

DE RALLY IS HELAAS VOL!

 

Vrijdagmiddag 4 november is de Young PostNL rally! In teams ga je met de auto op pad door Nederland om zo snel en goed mogelijk allerlei opdrachten uit te voeren.

De rally start in Den Haag en vanaf daar zullen jullie verschillende (o.a. PostNL-) locaties aandoen. Door het goed uitvoeren van de opdrachten zullen jullie steeds uitvinden wat de volgende locaties zijn. Het is aan jullie om de slimste routes tussen de locaties te bepalen. En ook onderweg is het opletten geblazen om zo veel mogelijk punten te verdienen…

Na de rally is er natuurlijk nog een afsluitende borrel, waar je met de andere teams mooie verhalen uit kunt wisselen en waar de winnaars bekend gemaakt zullen worden! Denken jullie het beste team te zijn, de mooiste outfit te kunnen regelen of met de mooiste auto op pad te kunnen gaan? Schrijf je dan snel in!

Via deze weg kan je je alleen individueel inschrijven, dus laat per mail aan young@postnl.nl even weten wat de samenstelling is van je team! Een team bestaat uit 3 tot 5 mensen. Het is de bedoeling dat ieder team zelf een auto regelt. Heb je geen (compleet) team maar wil je wel graag mee doen, mail dan even naar young@postnl.nl, dan kijken wij of we een team voor je kunnen vormen.

Terug naar het evenementen overzicht

Inschrijven

  • Niet geschikt voor introducĂ©
  • 4 november 2016 16:00
  • Gratis

Dit evenement is vol