Q4 meeting + beaujolais borrel

22 november 2018

Op 22 november vindt alweer de laatste kwartaalbijeenkomst van het jaar plaats. En de laatste Q-meeting van het huidige bestuur. De koning is dood, leve de koning! Dus laten we ook van deze bijeenkomst een festiviteit maken. Na een korte terugblik en uiteraard een blik op de toekomst willen we met jou proosten op het afgelopen jaar. Dit doen we ditmaal wel op een heel speciale manier: een beaujolais borrel!

De jonge fruitige rode wijn uit de Beaujolais-streek in Frankrijk komt ieder jaar op de derde donderdag van november op de markt. Samen met jullie willen we deze mooie Franse traditie ook bij YPNL introduceren. We zullen niet alleen proosten, maar ook proeven, analyseren en beoordelen! Wees niet bevreesd, ook voor een hapje wordt gezorgd.

De kwartaalbijeenkomst vindt plaats bij Madame Moustache, aan de Theresiastraat (1o minuten lopen vanaf de AA). Inloop vanaf 17.00 uur. Zorg dat je op tijd bent voor een mooi plekje in het souterrain. Tot dan!

Inschrijvingen voor de Beaujolais-borrel sluiten op vrijdag 16 november. Uiteraard ben je te allen tijde welkom bij de kwartaalvergadering.

Terug naar het evenementen overzicht

Inschrijven

  • Madame Moustache, Theresiastraat 37 (Den Haag)
  • Niet geschikt voor introducé
  • 22 november 2018 17:00
  • Gratis

Dit evenement is vol