Mudmasters

n.t.b.

Omdat dit een event voor jong en oud is hebben de PV PostNL en Young PostNL de handen in een geslagen. We verwachten een grote groep enthousiaste collega’s, dus schrijf je snel in! De inschrijving gaat 22 april open en verloopt via de PV!

Wat is Mud Masters?

Mud Masters is één van de meest populaire hindernisparcoursen van Nederland. Doordat er verschillende afstanden zijn, is het voor veel mensen goed te doen. PostNL doet mee aan twee afstanden: 5 of 10 kilometer. Het parcours start en finisht in het bruisende Beachstadion bij de haven. Een dag vol modder/water, hindernissen en lol met je collega’s, waar je járen later nog met een glimlach op terugkijkt en over mag opscheppen!

Wie kunnen zich inschrijven?

Heb jij een prima basisconditie en kun je zwemmen? Ben je een doorzetter? Meer heb je niet nodig om mee te doen. Omdat teamwork centraal staat valt de sportieve inspanning heel erg mee. Voor deze Mud Masters kunnen alleen PostNL’ers inschrijven. We willen samen over de finish gaan en helpen elkaar waar nodig over de obstakels heen. Je kunt je met je afdeling inschrijven, of gewoon alleen: we zijn uiteindelijk samen één PostNL-team! In elk geval dient elke deelnemer zich wel individueel in te schrijven.

Wat kost het?

Voor donateurs van de PV PostNL zal deelname € 20,00 bedragen. Collega’s die geen donateur zijn kunnen ook inschrijven, maar betalen € 35,00. Dit bedrag wordt direct bij afsluiting van je digitale inschrijving voldaan, dus zorg dat jij je donateurspasnummer en bankgegevens bij de hand hebt.

Tip: Ben je nog geen donateur, regel dit dan direct, want bij inschrijving dient je naam in het donateurbestand te staan. Houd er rekening mee dat het verwerken hiervan ca. een week kan duren.
Klik hier voor informatie over het donateurschap en donateur worden.
We hebben al een startvak gereserveerd. Er zit dus een maximum aan het aantal deelnemers. Wees er op tijd bij en inschrijven kan via deze link!

Terug naar het evenementen overzicht

Inschrijven

  • Scheveningen
  • Niet geschikt voor introducé
  • n.t.b.
  • Gratis

Log in om je in te schrijven voor dit evenement.

Inloggen