Mudmasters 2018

21 april 2018

Omdat dit een event voor jong en oud is hebben de PV PostNL en Young PostNL de handen in een geslagen. We verwachten een grote groep enthousiaste collega’s, dus schrijf je snel in! De inschrijving staat open en verloopt via de PV PostNL

Wat is Mud Masters?

Mud Masters is één van de meest populaire hindernisparcoursen van Nederland. Doordat er verschillende afstanden zijn, is het voor veel mensen goed te doen. PostNL doet mee aan twee afstanden: 6 of 12 kilometer. Meedoen aan Mud Masters is er eentje voor op de bucketlist. Een dag vol modder, hindernissen en lol met je vrienden waar je járen later nog met een glimlach op terugkijkt en over opschept op verjaardagen.

Wie kunnen zich inschrijven?

Heb jij een prima basisconditie? Ben je een doorzetter? Meer heb je niet nodig om mee te doen. Omdat teamwork centraal staat valt de sportieve inspanning heel erg mee. Er kan worden ingeschreven door “Vrienden van PV PostNL” en hun inwonende gezinsleden. We willen samen over de finish gaan en helpen elkaar waar nodig over de obstakels heen. Je kunt je natuurlijk met collega’s van je afdeling inschrijven, of gewoon alleen: we zijn uiteindelijk samen één PostNL-team! In elk geval dient elke deelnemer zich wel individueel in te schrijven.

Wat kost het?

De deelname zal € 25,00 bedragen. Als de hoofdinschrijver dus Vriend is dan telt dit ook voor de inwonende gezinsleden. Het bedrag wordt direct bij afsluiting van je digitale inschrijving voldaan, dus zorg dat jij je Vriendennummer en IBAN-gegevens bij de hand hebt.

Voor meer informatie kan je telefonisch contact op met Cees Barentsen 0623-36 62 80.

Er is voor PostNL al een startgolf gereserveerd. Schrijf je snel in voor dit gezellige en spectaculaire evenement. Dit kan uitsluitend via deze link en tot uiterlijk 23 maart 2018. Maar wacht niet te lang, want VOL = VOL.

Terug naar het evenementen overzicht

Inschrijven

  • Haarlemmermeer, Noord Holland
  • Niet geschikt voor introducé
  • 21 april 2018 10:00
  • Gratis

Dit evenement is vol