Broodje met Bob en Liesbeth over medezeggenschap

2 juli 2019

Meepraten over veranderingen in het bedrijf die er echt toe doen, het contact tussen de werkvloer en de directie verkleinen, maar ook je netwerk uitbreiden en kennis van het hele bedrijf opdoen. Dat kan allemaal als je lid bent van één van de ondernemingsraden binnen PostNL.

Het bedrijf vindt het van grote waarde als de Ondernemingsraden een juiste afspiegeling zijn van de medewerkers die bij ons werken. Op 6 november worden er binnen PostNL weer OR-verkiezingen georganiseerd. Alle medewerkers van PostNL mogen dan een stem uitbrengen, maar jij kunt jezelf ook verkiesbaar stellen!

Daarom willen Bob en Liesbeth samen met enkele leden vanuit de OR, graag met jullie in gesprek. We kunnen ons voorstellen dat je de nodige hebt over wat er bij een lidmaatschap van de OR komt kijken: Hoe stel ik me verkiesbaar en hoeveel tijd kost het, maar ook de vraag hoe je dit kunt combineren met je functie.

 

Overweeg jij om je verkiesbaar te stellen of wil je eerst meer informatie, meld je dan zo snel mogelijk aan en stel je vragen op 2 juli a.s. aan Bob en Liesbeth. Wij zorgen voor de broodjes!

 

Wat: Broodje met Bob, Liesbeth en Johan Kapteijn over de Ondernemingsraden

Wanneer: Dinsdag 2 juli tussen 12.00 en 13.30 uur

Waar: Hoofddorp

Terug naar het evenementen overzicht

Inschrijven

  • Hoofddorp
  • Niet geschikt voor introducé
  • 2 juli 2019 12:00
  • Gratis

Dit evenement is vol