Jawel, YPNL goes padel!

21 mei 2021

Onder het mom van frisse buitenlucht, beweging en even niet dat scherm-gebel, organiseren wij, jawel, een potje padel. Voor velen een nieuwe sport om te leren en te proberen, voor anderen een kans om lekker langs de baan te flaneren.

Tijdens de workshop worden jullie meegenomen in de basics van het spel en/of krijg je tips om je spel te verbeteren. Daarna is het tijd voor het toernooi. In duo’s kan je laten zien wat je geleerd hebt en krijg je de kans om je mede YPNL’ers van de baan te vegen. Het motto meedoen is belangrijker dan winnen geldt dan ook louter in de derde helft. We hopen de middag namelijk af te kunnen sluiten met een borrel, dit nog even onder voorbehoud ivm corona. We hebben 4 banen weten te bemachtigen, om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk kan spelen is er een limiet van 24 deelnemers. Schrijf je snel in en zie je dan!

Het evenement is vol, mocht je dat plekje bovenaan de reservelijst willen bemachtigen mail dan snel naar young@postnl.nl en wie weet kan jij toch nog lekker mee padellen!

 

Terug naar het evenementen overzicht

Inschrijven

  • Amstelpark: Koenenkade 8, Amsterdam
  • Niet geschikt voor introduc√©
  • 21 mei 2021 17:00
  • Gratis

Dit evenement is vol