Schrijf je in voor de AYMM 2018

31 januari 2018
Op 15 en 16 februari 2018 vindt opnieuw de Annual Young Management Meeting (AYMM) plaats. Gedurende twee dagen gaan de deelnemers zich bezighouden met hetzelfde thema als die van de Annual Senior Management Meeting (ASMM) en proberen we zo ons steentje te kunnen bijdragen aan de strategie voor de komende jaren. Er komt een wisselend en uitdagend programma, met inspirerende sprekers en een interactief programma. Daarnaast mag het avondprogramma en een hotelovernachting niet ontbreken om van dit event een daverend succes te maken!
Op 24 januari zullen we van start gaan met een kick-off, dus zet deze vast in je agenda als je je inschrijft. Deelname aan de AYMM kent ook een eigen bijdrage. Deze zal ongeveer op €75,- komen te liggen voor het volledige programma.
Net als bij de voorgaande edities zal er ook dit jaar een selectieprocedure plaatsvinden (aangezien er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn). Door middel van een korte vragenlijst selecteren wij de meest ambitieuze en creatieve YoungPostNL’ers voor de AYMM. Schrijf je in op de website en vul de vragenlijst in die je bij de bevestigingsmail ontvangt (let op! de bevestigingsmail met vragen kan in je SPAM inbox terecht komen!).
Stuur de ingevulde vragenlijst naar AYMM@postnl.nl. Pas als we die inzending hebben ontvangen, is jouw inschrijving definitief en kan je mee in de selectieprocedure. Deadline voor het aanmelden is woensdag 10 januari. Deelnemers worden bekendgemaakt op vrijdag 12 januari!

Terug naar het evenementen overzicht

Inschrijven

  • Niet geschikt voor introducé
  • 31 januari 2018
  • Gratis

Dit evenement is vol