Future of Strategy

n.t.b.

Het ‘Future of Strategy’ event, op donderdag 28 januari 2016 (van 15:30 -. 22:00 uur) in Amsterdam, is een evenement opgezet door AkzoNobel, DSM, KPN, PostNL en Rabobank  in samenwerking met AT Kearney. Het is bedoeld voor de toekomstige leiders van bedrijven en gericht op de rol van de Young Professionals in de strategieontwikkeling en innovatie.

Wij zoeken 5 Young Professionals die PostNL vertegenwoordigen en die zullen worden vergezeld door toptalent en een bestuurslid van de andere deelnemende bedrijven. Op het evenement krijg je de kans om te netwerken met andere professionals en bespreek je onderwerpen van belang voor de Raad van Bestuur van multinationals.

Het evenement zal in het teken staan van interactieve discussies met betrekking tot strategische kwesties en marktontwikkelingen. De bestuursleden en bepaalde groepen van Young Professionals zullen hun visie presenteren. We verwachten dan ook een levendige discussie en jouw actieve participatie. Ten slotte zullen alle bestuursleden deelnemen aan een paneldiscussie gericht op de beste manier om Young Professionals te betrekken in strategieontwikkeling voor multinationals. De dag wordt afgesloten met een borrel en diner.

Om de discussie onderwerpen voor te bereiden voor het evenement, zullen vijf Young Professionals van elke organisatie de komende weken samenwerken in gemengde groepen. Op basis van vooraf bepaalde strategische kwesties zullen deze groepen de mogelijkheid krijgen om een gemeenschappelijke visie te presenteren in een video De subgroep zal voor het eerst op 7 december (van 16.00 -. 20:00 uur) in Amsterdam bij elkaar komen. Ben je geïnteresseerd, schrijf je dan nu in via de button aan de rechterkant! De inschrijving sluit a.s. donderdag 3 december om 17.00.

Terug naar het evenementen overzicht

Inschrijven

  • Amsterdam
  • Niet geschikt voor introducé
  • n.t.b. 15:30
  • Gratis

Dit evenement is vol