Canal Parade met YPNL!

5 augustus 2017

Canal Parade met YPNL!

Net zoals voorgaande jaren zal Young PostNL ook dit jaar weer deelnemen aan de Canal Pride in Amsterdam op zaterdag 5 augustus 2017.

De botenparade is het meest bekende evenement van de Amsterdam Gay Pride. Met een totaal van 80 LGBTI-organisaties die op een feestelijke manier presenteren waar ze voor staan, en natuurlijk een boot van Young PostNL die aan de kade ligt willen we er samen met hen een mooie dag van te maken. Deze parade is nog steeds de enige ter wereld die op het water plaatsvindt!

Het belooft een fantastische dag te worden op het water met veel zon, drinken, hapjes & een hele boel gezelligheid! Vanuit YPNL verzorgen wij een boot (12.00 – 19.00 uur) aan de kade + kapitein. Op de boot staan ijskoude blikjes fris, bier en wijn de gehele dag voor jullie klaar. Uiteraard regelen we ook wat hapjes en wat lekkers qua avondeten.

Het event is ook toegankelijk voor vrienden / vriendinnetjes van onze leden, dus neem gezellig een introducee (maximaal 2) mee en schrijf je snel in voor zaterdag 15 juli 2017!

Let op!
Voor een introducee betaal je dezelfde bijdrage (30,- pp) als dat je voor jezelf betaalt.

 

 

 

Terug naar het evenementen overzicht

Inschrijven

  • Amsterdam
  • Geschikt voor introducé
  • 5 augustus 2017 12:00
  • Gratis

Dit evenement is vol