AYMM 2017 – Schrijf je nu in!

13 januari 2017

Annual Young Management Meeting 2017

YoungPostNL organiseert voor de tweede keer de Annual Young Management Meeting! Op 12 en 13 januari 2017 gaan deelnemers zich twee dagen lang bezig houden met het identificeren van de Consument van de Toekomst. De commissie heeft voor jou een wisselend en uitdagend programma samengesteld, met inspirerende sprekers en verrassende elementen. Daarnaast zal op 6 januari 2017 het AYMM kick-off event plaatsvinden!

Net zoals bij de voorgaande editie zal er ook dit jaar een selectieprocedure plaatsvinden (aangezien er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn). Door middel van een korte vragenlijst selecteren wij de meest ambitieuze en creatieve YoungPostNL’ers.

Schrijf je in voor onze selectieprocedure, in de bevestigingsmail krijg je een link naar een vragenlijst toegestuurd (let op, deze kan in je spamfolder terecht komen). Vergeet deze niet in te vullen, want zonder de vragenlijst is je inschrijving niet compleet!

Inschrijven (mét ingevulde vragenlijst) kan tot zondag 4 december 20.00, de week erna zullen we de deelnemers bekend maken!

De eigen bijdrage hoeft uiteraard pas overgemaakt te worden als je geselecteerd bent.

 

Terug naar het evenementen overzicht

Inschrijven

  • Omgeving Amsterdam
  • Niet geschikt voor introducé
  • 13 januari 2017 09:00
  • Gratis

Dit evenement is vol