Arbeidsvoorwaarden Workshop

15 mei 2017

Arbeidsvoorwaarden Workshop

‘Wil je meedenken over je eigen arbeidsvoorwaarden’?

Het is niet alleen fijn als je oude dag goed geregeld is, maar ook als je nu bijvoorbeeld genoeg ruimte hebt om je te ontwikkelen, tijd krijgt om op reis te gaan, of geholpen wordt met het regelen van kinderopvang. Arbeidsvoorwaarden zijn meer dan salaris alleen. Young PostNL vindt het belangrijk dat ook voor jongere collega’s binnen PostNL arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn en aansluiten bij de behoeften van jonge professionals.

Binnenkort gaat het cao-overleg weer van start, een mooi moment om eens stil te staan bij onze arbeidsvoorwaarden en hoe deze nu precies tot stand komen. Welke afwegingen moeten er gemaakt worden bij PostNL of bij andere bedrijven, en welke trends zijn er vanuit de markt zichtbaar?

Op 15 mei willen we dieper op deze vraagstukken ingaan. Een gastspreker van de Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN) komt vertellen over trends op het gebied van arbeidsvoorwaarden, collega’s die over ons eigen cao-proces komen vertellen en samen gaan we in discussie over alles wat aan bod komt.

 Waarom wil je deze sessie niet missen?
Op deze avond leer je een heleboel over arbeidsvoorwaarden. Je kunt niet alleen je mening geven, maar ook krijg je een beter beeld bij hoe een cao nu precies tot stand komt en waarom bepaalde keuzes aan de cao-tafel gemaakt worden. Young PostNL vindt het cao-overleg erg belangrijk, en vooral het geluid van de jonge collega’s hierin. Betrokkenheid van jongeren bij en een goede discussie over onderwerpen als deze helpen ons om het arbeidsvoorwaardenbeleid te moderniseren. Bovendien is het een leuke gelegenheid om collega’s te ontmoeten in een informele setting!

 Waar en wanneer?

•              Datum: maandag 15 mei 2017
•              Mailroom (Hoofdkantoor Den Haag)
•              Starttijd: inloop vanaf 16:30 uur en start om 17:00 uur
•              Eindtijd: 19:00 uur en start borrel

 Hier moet je bij zijn!
Geef je vóór donderdag 11 mei op via een mailtje naar young@postnl.nl.

 

Terug naar het evenementen overzicht

Inschrijven

  • Prinses Beatrixlaan 23, Mailroom
  • Niet geschikt voor introducé
  • 15 mei 2017 16:30
  • Gratis

Dit evenement is vol