The 24 Hours of YPNL!

31 maart 2017

The 24 Hours of YPNL!

PostNL bevindt zich in een dynamisch speelveld en de concurrentie neemt toe. PostNL moet vandaag de dag meer dan ooit zorgen dat het nieuwe producten ontwikkelt en de concurrentie voor blijft. Het is van groot belang inzicht te hebben in enerzijds de belangrijkste trends op de markt en anderzijds te focussen op interne ontwikkelingen. Binnen PostNL lopen meerdere initiatieven om onszelf in staat te stellen onze groeistrategie te realiseren. Wij zoeken enthousiaste YPNL’ers die hieraan willen bijdragen!

YPNL organiseert ‘The 24 Hours of YPNL’ waarin jij met jouw team een kickstart geeft aan een van de producten waar PostNL het verschil mee kan gaan maken. De verschillende cases zijn concreet en gaan over mogelijkheden die we vandaag nog kunnen implementeren. De verschillende cases hebben te maken met een van de volgende onderwerpen: Smart City, Pharma, Food, Fulfillment of Valid Express.

Waarom moet jij als YPNL’er hieraan mee doen?

Het geeft je een kijkje in de keuken van de projecten die nu binnen PostNL lopen; wat doet PostNL om haar marktpositie te versterken. Altijd al een innovatieve projecten willen werken? Ontmoet nu de mensen binnen PostNL die zich daarmee bezig houden. Om het evenement compleet te maken zullen er informatieve workshops zijn, de nodige ontspanningsactiviteiten en natuurlijk een afsluitende borrel op de vrijdag. Uiteraard zullen we ook zorgen voor voldoende en gepast eten en drinken om je gedurende de 24H scherp en wakker te houden! Want de oogjes zullen niet gesloten worden…

Dus twijfel niet en schrijf je nu snel in voor ‘The 24 Hours of YPNL’ op 30 en 31 maart 2017!

Let op: er is plek voor maximaal 24 deelnemers, en vol=vol!

 

 

 

Terug naar het evenementen overzicht

Inschrijven

  • AA Den Haag (Prinses Beatrixlaan 25)
  • Niet geschikt voor introducé
  • 31 maart 2017 16:00
  • Gratis

Dit evenement is vol