5 redenen waarom jij YPNL op Instagram moet volgen

15 mei 2019

Vanaf nu kan je YoungPostNL volgen op Instagram onder de naam “ypnl_”! Waarom moet jij ons volgen?
Natuurlijk is het enige juiste antwoord op deze vraag “Waarom niet?!”, maar hieronder nog 5 steengoede redenen om ons als de wiedeweerga te volgen:

1 Gave foto’s van de afgelopen evenementen

Onze evenementen leggen wij altijd vast met gezellige kiekjes, zo hebben we altijd de foto’s nog! En, misschien sta jij er wel op! Natuurlijk vind je de foto’s van evenementen ook op onze website, maar op Instagram vind je een preview van de voorbereidingen, wat leuke movies van tijdens het event en de highlights van de avond! 

2 Aankomende evenementen

Natuurlijk lees jij de nieuwsbrief en kijk je elke dag op de website van YoungPostNL, maar wil je toch nog een extra geheugensteuntje? Zorg dan dat je ons volgt, en je mist nooit meer een evenement!

3 Het nieuwste nieuws

Gooi je nu.nl app snel van je telefoon, want al het nieuws dat jij nodig hebt vind je op onze Instagram. Of nou ja, het nieuws dat wij denken dat je nodig hebt… Bijvoorbeeld: een filmpje van een rondleiding door het nieuwe pand waarin jij een sneak preview krijgt van ons nieuwe kantoor!

4 De meest historische feiten over PostNL

Af en toe vergeet je het even als je vast zit in de AA-toren, maar wat werken wij toch bij een mooi bedrijf. Al jarenlang staan we midden in de maatschappij en brengen we dagelijks alle post en pakketten van Nederland rond. Hier herinneren we jou graag aan middels historische feitjes, leuke kiekjes van vroeger en bijzondere weetjes: je leest het op insta.

5 Leer collega’s beter kennen

Stiekem is er niks leukers dan een kijkje in het leven van je collega, niet alleen werkgerelateerd, maar ook privé. Via onze instagram krijg je dat! Want “de week van” lanceren wij binnenkort ook op onze insta: waar we YoungPostNL’ers een week lang volgen om een kijkje te nemen in zijn/haar werk. Niet alleen krijg je een kijkje in het leven van een collega, maar ook leer je veel over de dingen waar we als PostNL mee bezig zijn.

Terug naar het nieuws overzicht