Young PostNL

Over Young PostNL

Young PostNL: het platform voor Young Professionals van PostNL!

Young PostNL is het platform waar young professionals van PostNL zich kunnen ontwikkelen door middel van kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden. Young PostNL organiseert workshops, bedrijfsuitwisselingen, conferenties, borrels en andere activiteiten voor medewerkers met 0 tot 6 jaar werkervaring. Wie al wat langer werkt maar zich nog jong voelt, is ook welkom bij Young PostNL. Lidmaatschap kost €4,50 per maand en wordt op je brutosalaris ingehouden.

 

Bestuur

Het bestuur van Young PostNL is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de vereniging. Van de promotie van Young PostNL onder (nieuwe) young professionals binnen PostNL tot de aansturing van een drietal commissies en van het onderhouden van interne en externe contacten tot het begroten en beheren van het budget.

Het bestuur bestaat uit vijf leden.

Luuk Wijnhold - Voorzitter
Karen van de Weijer - Penningmeester
Kim Maas - Communicatie
Max Mollema - Evenementen
Robert Landheer - CR

 

CR Commissie

De CR Commissie bestaat uit 5 actieve Young PostNL leden die zich ten doel hebben gesteld het CR (Corporate Responsibility) beleid op de kaart te houden binnen de postorganisatie.
Onze taken bestaan onder meer uit het organiseren en faciliteren van evenementen die betrekking hebben op duurzaamheid; bijvoorbeeld het Leaders for Nature Forum waar PostNL met 17 andere bedrijven aan deelneemt. 
Daarnaast sparren we met verschillende afdelingen binnen de PostNL organisatie over de rol die CR inneemt in het bestaande en nieuw te vormen beleid.
Onze missie voor de komende jaren is om aan de doelstellingen van het CR beleid actief invulling te blijven geven; denk hierbij aan beleid voor stakeholders (klanten, subcontractors), werknemers (bijvoorbeeld faciliteren van vrijwilligersactiviteiten), groene initiatieven en het WFP.

 

Communicatie Commissie

De communicatiecommissie bestaat uit vijf enthousiaste leden. Samen zijn zij verantwoordelijk voor alle communicatie naar de leden van Young PostNL en naar de overige medewerkers van PostNL. De website, de nieuwsbrief en social media zijn de belangrijkste communicatiekanalen van Young PostNL. De communicatiecommissie zorgt niet alleen voor het aankondigen van evenementen en nieuws, maar ook voor achtergrondartikelen en foto’s van de laatste evenementen. Promotie van Young PostNL als dé vereniging waar je lid van moet worden als young professional is een andere belangrijke taak van de communicatiecommissie.

 

Evenementen Commissie

De Evenementen Commissie, ofwel EvCie bestaat uit 8 enthousiastelingen die het hele jaar door leuke, inspirerende, leerzame maar vooral ook gezellige evenementen organiseren. Hierbij houden zij rekening met een balans tussen mooie feestjes en inhoudelijke workshops.
Een aantal events keert jaarlijks terug zoals de Beach BBQ, de Race of the Classics, de Conference en het spetterende eindejaarsfeest. De EvCie geeft inhoud aan deze events, verzorgd de locaties en bedenkt nieuwe concepten zoals de Job Swop en de Challenge. Mocht je interesse hebben in de EvCie, laat het ons dan zeker even weten!

  • fing us on facebook   
  • view my profile linkedin